Un fost coleg de clasă a focoasei brunete a fost invitat la emisiunea  „Звезды сошлись”, acesta a povestit despre perioada din școală a Verei Brejneva, care pe atunci era încă Galushkina. Acum este o superbă femeie, dar în copilărie artistă era ținta batjocorei colegilor, frumoasa blondă nu se lăsa umilită și chiar se bătea cu colegii de clasă.

Vera s-a născut într-un mic sat din Ucraina și a avea numele de familie Galushkina. Familia artistei era una modestă. Vera purta hainele surorilor mai mari. Cine ar fi crezut că fata cu aparat dentar și lentile mari va ajunge vedetă?

Colegii de clasă, dar și cei mai mari o tachinau pe Vera, o numea cu diferite porecle umilitoare, iar odată chiar i-au încleiat un abțibild pe spate pe care scria „Urâta”. În clasa 5-a colegii râdeau de ea pentru că purta ochelari, râdeau de numele ei de familie și nimeni nu îi lua apărare. Interpreta a fost puternică de mică și nu se lăsa umilită aceasta de multe ori se bătea.

Atunci când a ajuns în formația Viagra, colegii nici măcar nu au recunoscut-o. Nimeni nu s-a așteptat că „rățușca cea urâtă” va deveni un sex-simbol.

„Am văzut-o în primul ei videoclip pe când eram la armată. Știam că o cunosc de undeva, dar nu îmi dădeam seama de unde. Fizic Vera s-a schimbat foarte mult”, a povestit fostul coleg al Verei, care la sfârșit și-a cerut și scuze pentru că nu a apărat-o atunci când era atacată de colegii de clasă.

Vezi și: Vera Brejneva, fabuloasă în noul său videoclip (Video)

 

Distribuie articolul: