Luna aceasta EA.md provoacă vedete să ne povestească care a fost primul lor job și cum s-au descurcat. Prima care ni s-a destăinuit a fost superba Viorela Dimici. 

Acum participă la o mulțime de concursuri de frumusețe și este unul dintre cele mai cotate modele de la noi.  Încă din adolescență Viorela era o fată muncitoare și independentă. 

Lucrează de la 17 ani, iar primul ei job a fost cel de chelneriță. Viorela și-a amintit cu drag de acea perioadă și ne-a povestit multe detalii interesante despre prima sa experiență de a câștiga proprii bani.

„Lucrez de la 17 ani. Primul meu job a fost unul mai puțin interesant – chelneriță într-o cafenea de pe malul Nistrului, destul de ieftină și cu clientelă dubioasă. Lucram 24 de ore, peste o zi și primeam – Tadaaammm 100 lei! Doamne, ce amintiri! Dar chiar și acolo eram considerată cea mai bună angajată de pe terasă pentru că, așa sunt eu, dacă încep să fac ceva, vreau să fiu cea mai bună. Ori tot, ori nimic!”

După câțiva ani situația s-a schimbat radical! 
„În schimb în perioada studenții, îmi petreceam verile în calitate de ghid de hotel într-un oraș turistic elitar foarte frumos – Bodrum, Turcia. Salariu meu lunar ajungea la 750-850 euro, în dependență de volumul de lucru îndeplinit. Mă descurcam și acolo foarte bine și eram un angajat valoros.”

„După părerea mea cheia succesului ține de foarte puțin noroc și foarte multă muncă, ține de sacrificii și continuă dezvoltare și nu în ultimul rând ține de modul de gândire.”

Citește și: Viorela Dimici, despre #Cummacerut „A fost cea mai fericită zi din viața mea, mai ales că s-a întâmplat exact de ziua mea”

Distribuie articolul: