În prezent Raluca Bădulescu e ca trasă prin inel și arată ca o divă, dar mulți ani la rând a suferit de obezitate. Cum a reușit jurata de la „Bravo ai Stil” să se transforme atât de mult?

Raluca Bădulescu este un personaj excentric din showbiz-ul românesc și care se face remarcată printr-un stil vestimentar deosebit. Vedeta preferă să se îmbrace la designerii celebri, adoră printurile Versace, leopard și aurul. Chiar și în trecut, când se lupta cu kilogramele în plus, aceasta nu-și refuza ținutele excentrice, decolteurile adânci și tocurile înalte.

„Regina Regească” de la Bravo ai stil a vorbit despre începuturile excentricității sale „Sunt o persoană mai extrovertită, așa că acest lucru se reflectă și în modul în care mă îmbrac. Pentru mine, niciodată prea mult nu e prea mult. Și „prea multul acesta trebuie să fie foarte bine studiat și în concordanță cu imaginea pe care o prezinți și cu felul tău de a fi. Altfel, orice porți poate părea forțat”, declară vedeta pentru revista VIVA!.

„Sunt multe trenduri care „bântuie piața, pe care eu nu le voi aborda niciodată pentru că nu mi se potrivesc; și aici dau exemplu trendurile minimaliste, deconstruite (cămăși cu fața în spate) etc. Ceea ce port eu mi se potrivește mănușă. Nu neapărat este un brand personal, este ceea ce îmi place mie să port. Sunt acea colorată cu foarte multe accesorii”, explică Raluca Bădulescu.

Cum a scăpat de kilograme

La cinci ani după ce și-a micșorat stomacul, jurata de la „Bravo, ai stil” nu doar că are o siluetă de invidiat, ci are și un regim alimentar pe care nu-l recomandă niciun specialist în nutriție.

În timp ce multe persoane care scapă de kilogramele în plus cu ajutorul chirurgiei oscilează cu greutatea și, de cele mai multe ori, ajung să pună la loc o parte din kilogramele pe care le-au dat jos cu greu, Raluca Bădulescu este din ce în ce mai slabă și se simte în pielea ei, mai bine ca oricând.

Foto: Google.com, Instagram.com

Vezi și: O nouă ediție de succes pentru Irina și ghinion pentru Valeria! Vezi cum s-au prezentat moldovencele în gala Bravo, ai sti! (Video)