Continuăm luna florilor din viața noastră și elogiem frumos mamele. Actrița și „știrista” DORA Show - Inna Colbasiuc ne-a prezentat-o în detalii pe mama sa - Larisa Colbasiuc. Din surse demne de încredere, am aflat că doamna Larisa este puterea și cumpătul întruchipat. Admirați-o.

„Dacă e să vorbesc despre mama, atunci nu îmi sunt de ajuns câteva rânduri. Pentru mine, mama înseamnă credinţă, înseamnă gingăşie dar şi putere, sinceritate, iubire pură, şi lista poate continua”, ne-a declarat cu multă dragoste și sinceritate Inna Colbasiuc.

„Ea este prima persoană care mă susţine în tot ceea ce vreau să fac şi cu sinceritate şi obiectivitate îmi dă sfaturi. Puterea mamei şi calmul cu care poate trece peste orice obstacol al vieţii este de admirat, iar uneori cu greu îmi reuşeşte să acţionez la fel. Atunci îmi spun, ca oricare alt „copil”: „oare cum poate mama așa?” Desigur că răspunsul e firesc: „pentru că e MAMA”.”

„Mama tot timpul a știut să admire frumosul, mereu a știut să aprecieze la justa valoare și are acel simț al artei. Probabil că de la ea l-am și moștenit. Îmi place că pot vorbi cu ea liber, despre orice, pentru că în ea găsesc o adevărată prietenă, că asta e de fapt prietenia… e reciprocitate și cine altcineva dacă nu mama să îți fie alături necondiționat”, ne-a mai scris cu dragoste actrița.

Vezi și: Interviu cu Inna Colbasiuc: „Un bun actor nu își alege rolurile, el acceptă orice provocare”

Recent, la emisiunea DORA Show de la Jurnal TV, mama Innei a participat, alături de mamele și bunicuțele celorlalți membri ai echipei pentru a aduce un omagiu mamelor.


Natalia Colesnic în campania #Mammamia „Mami e o femeie foarte puternică, iar această putere mi-a transmis-o și mie” (Interviu)

Distribuie articolul: