Dacă pe micile şi marele ecrane este un personaj care cucereşte din prima clipă, atunci în viaţa reală, actorul dezamăgeşte amarnic. Acesta şi-a bătut cu bestialitate soţia în ajun de Revelion.

Potrivit life.ru, incidentul a avut loc pe 28 decembrie, dar s-a făcut public abia acum. Sursele anonime afirmă că actorul Pavel Prilucinîi şi-ar fi bătut cu bestialitate soţia, modelul şi actriţa Agata Muţenieţe.

În ajun de revelion, piar managerul şi prietena actriţei, Mariam Halilova, a solicitat ajutorul poliţiei prin telefon, afirmând că soţul acesteia a bătut-o cu bestialitate şi a sechestrat-o în locuinţă, aceasta neavând posibilitatea să scape de pe mâna agresorului.

La prezentarea poliţistului de sector, actriţa a refuzat să scrie plângere, să se adreseze medicilor, dar şi să înregistreze vătămările corporale. Solicitaţi de reprezentanţii presei, niciunul dintre soţi şi nici managerii lor, nu doresc să comenteze situaţia.

Problemele în cuplu au apărut încă în vara lui 2018, cei doi despărţindu-se pentru o perioadă, ca mai apoi să se cupleze din nou afirmând că, chiar dacă relaţia lor este cu năbădăi, ei nu pot trăi unul fără altul. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare şi au împreună doi copii.

Ulterior pe contul de Instagram a actriţei a apărut o poză în care aceasta le arată reprezentanţilor mass-media un gest obscen, totodată aceasta infirmând zvonurile precum că soţul ei, ar fi fost agresiv. Totuşi, aceasta nu i-a convins pe prietenii virtuali, aceştia remarcând că „nu există fum fără foc”, iar o tânără s-a întrebat de ce potrivit stories-urilor de pe Instagram, familia a întâlnit noul an fără ca actorul să fie prezent.

Adevărat sau fals, cert este că prea multe femei peste tot în lume sunt victimele agresorilor în familie, dar refuză, din anumite motive, să recunoască acest lucru şi să primească ajutor, dorind „s[ păstreze” familia.

 

Foto: Google.com

Vezi şi: Are doi copii și este căsătorit. Da, Pavel Prilucinîi, frumosul actor din serialul „Major”

Distribuie articolul: