Sperăm că n-ați uitat că a avut loc o mega petrecere în pijamale, ei bine, aflați că la acel eveniment, invitatele noastre nu doar s-au distrat, dar au fost și parte a unui act caritabil. Iar astăzi l-am dus la bun sfârșit.

În data de 25 aprilie, revista Ea.md a organizat un eveniment frumos pentru femeile cu personalitate – Petrecerea în Pijamale. Deși, suntem sigure că știți despre asta, oricum ne dorim să vă mai relatăm și despre o licitație care a avut loc atunci și acolo.

Da, ai înțeles corect, la Petrecerea noastră în Pijamale, am avut și o licitație. Ne-am gândit că, pe lângă toată distracția pe care o pregătisem pentru participantele noastre, este necesar să ne amintim că sunt oameni un pic mai nefericiți decât noi, care au nevoie de atenția noastră, de sprijinul nostru și am decis să le spunem despre unul dintre aceștia, și invitatelor noastre.

MG_0326

Astfel, partenerul nostru general, Coliseum Organic SPA, a oferit un Certificat „Paradisul în doi” pe care l-am pus la bătaie într-o licitație. S-au prins mai multe femei și de la cei 400 de lei „de început”, am ajuns la 1500 de lei, pe care i-a dat Natalia Colesnic; așadar, din acel moment instructoarea de Kangoo, a devenit parte a unui act caritabil, despre care ne dorim sa va spunem și vouă.

DSCN3682

Aflați că cei 1500 de lei au mers astăzi spre Alexei, un băiat de 13 ani din Dubăsarii Vechi, care la vârsta de 2 ani a fost mutilat de un incendiu necruțător. Și pentru că în țara noastră mai sunt oameni cu suflet mare, cărora le pasă de problemele altora, să știți că aceștia au organizat un eveniment de strângere de fonduri pentru o operație plastică de care Alexei are mare nevoie.

DSCN3684

La eveniment au fost prezenți Alexei și bunica lui Nina, ei au mulțumit tuturor celor care au venit să doneze pentru a-l face pe acest adolescent… mai fericit. Mesajul campaniei a fost unul sugestiv: Ajută-mă să arăt ca tine!

DSCN3679

Sperăm că puținul care a ajuns la Alexei să-l ajute să arate ca noi!