Maternitatea nu e nici pe departe o scuză pentru a renunța la activitatea care îți aduce satisfacție, iar Ashley Wright știe cu siguranță acest lucru. Pentru că nu vrea să renunțe nici la alăptare și nici la dansul la bară, le îmbină pe ambele fără nicio dificultate.

Pentru că este „mămică purtătoare”, Ashley se află mereu în contact cu fiica ei. Yoghina se bucură de notorietate pe rețelele sociale, acolo unde promovează pe larg alăptarea, mișcarea și apropierea fizică dintre părinți și copii.

S-a dedicat maternității după ce a absolvit cu succes facultatea de Business și Administrare din cadrul Universității Hampton, dar nu a reușit să identifice nicio ofertă de muncă potrivită.

AshleyPreg_NormRes_03

Chiar dacă și-a născut fiica acum 3 ani, nu intenționează să renunțe la alăptare. A motivat-o, pentru acest lucru, evenimentul internațional World Breastfeeding, care a inspirat-o să gândească cu voce tare despre maternitate, alăptare și apropierea dintre părinți și copii.

AscenscionTaking control of the elements… Ascending above it all like… #ifbuddhawasapoledacingbabywearingbreastfeedinggoddess #mswrightsway #goddess #poledancingmom #normalizebreastfeeding #breastfeedingtoddler #attachmentparenting #idothis #keepspace #naturalparenting #babywearing #blackgirlmajicJukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact – licensing(at)jukinmediadotcom

Posted by Ms. Wrights Way on 10 Ianuarie 2016

Mesajul mamei, pentru toți părinții, este: „E bine să-ți iei un angajament de 100% în raport cu copilul tău și cu oamenii dragi. Dar în acest sens, asigură-te că-ți faci și timp pentru tine. Coafează-te, practică yoga, mergi la lecții de zumba, pentru că altfel, vei compromite grija pe care o nutrești pentru ceilalți.”

Foto: Ms. Wrights Waypinterest.com

Distribuie articolul: