În vremuri și regiuni ca ale noastre, mai rar se întâmplă să vedem mame care își întâmpină fiii reveniți după ani buni de aflare peste hotarele țării, pentru a-și onora serviciul militar. Să vedeți de ce surpriză a avut parte o mamă din Statele Unite ale Americii!

Femeia din imaginile video de mai jos este originară din Indiana, SUA, și a fost nevoită să-și petreacă fiul în armată la sfârșitul anului 2012. Preț de doi ani și jumătate, acesta și-a făcut serviciul militar pest ocean, tocmai în Germania, departe de propria familie, dar și de mamă. Atunci când a venit timpul să revină acasă, bărbatul pe nume Rian a pus la cale o surpriză împreună cu alte două surori ale sale.

Acestea au mințit, într-o zi, ba că merg la serviciu, ba că merg la lecții, însă în realitate s-au îndreptat spre aeroport, pentru a aduce acasă surpriza” în carne și oase. Tânărul soldat s-a întors acasă în taină, iar la 4 iulie, chiar de Ziua Independenței SUA, când toată familia s-a adunat la un tradițional barbeque acasă la bătrână, femeia a acceptat să participe la un joc. Având ochii legați, aceasta trebuia să-și recunoască persoanele apropiate, care se apropiau de ea și așteptau să fie pipăite.

După mai mulți membri ai familiei care au fost recunoscuți, a venit rândul pentru fiul întors de la armată. Rian s-a apropiat de mama sa, s-a așezat în genunchi și imediat de cum mama acestuia i-a pus mâinile pe umeri, a simțit ceva neașteptat. Atunci când i-a mai atins și fața, și-a scos imediat eșarfa de pe ochi și a început să plângă în hohote, la fel ca și restul oamenilor care au asistat la scenă. A urmat o îmbrățișare plină de dor.

Filmul acestei povești a stârnit interes după ce a fost publicat pe YouTube de către una din surori. „Am făcut o surpriză pentru mama noastră. Fratele nostru a zburat acasă după ce și-a onorat serviciul militar în Germania. Mama nici nu avea idee. Am pregătit un joc, pentru a putea vedea dacă va ghici cine a venit ca să facă senzație”, spune Sara Gallimore, în descrierea de prezentare a filmului pe YouTube.

Foto: captură YouTube

Distribuie articolul: