Numeroasele cărți și filme despre managementul timpului ajung să nu inspire suficient unii oameni aflați mereu în goana după fericire, care nu au timp să se oprească din loc și să realizeze ceea ce fac. Anume pentru ei, pagina Smart is the New Sexy a realizat un clip cu o scară a timpului, care va motiva pe oricine să înceapă să își trăiască altfel anii de viață.

„Aceasta e speranța medie de viață a omului (80 de ani). Țineți minte că este un număr aproximativ și depinde de locul în care locuiți în lume și de care este stilul vostru de viață. Acolo (la „zero”) e timpul în care v-ați născut, iar fiecare linie reprezintă câte 10 ani. Ați putea să trăiți mai mult decât este indicat aici, dar ați putea trăi mai puțini ani decât sunt indicați aici. Nu știi niciodată: vei muri aici sau vei muri acolo… Lăsați-mă să vă arăt de ce este important timpul.

În societate, în mod tipic, se întâmplă asta: ne naștem, suntem copii, adolescenți și cam spre 20 de ani începem să muncim. Și muncim, muncim întregul drum, până la 65 de ani. Puteți vedea – aceasta (munca) e cea mai mare parte din viața voastră. De aceea este important ca în tot acest răstimp să faceți ceea ce iubiți.

Să fii copil e minunat, să te retragi de asemenea e minunat. Dar cum rămâne cu anii dintre adolescență și bătrânețe? Nu puteți aștepta mereu ziua de vineri. Nu puteți arde de nerăbdare să ajungeți la bătrânețe. Pentru că anii trec și se pierd! Ce vreau eu să spun? E că oamenii muncesc deseori doar pentru salarii. Și anume ei trebuie să schimbe ceva în viețile lor.

Alegeți ceea ce vă face realmente fericiți în viață. Nu zic asta ca să vă sperii. Vă spun ca să vă motivez să începeți să faceți altceva – acel lucru pe care îl așteptați dintotdeauna. Acum e timpul, urmați-l, duceți-vă după el, nu aveți nimic de pierdut. Faceți, până la punctul final al vieții, lucruri semnificative, speciale și intenționate. Mult succes!”

The value of timeThe most illustrative explanation of the value of time I’ve ever seen.

Posted by Smart is the New Sexy on 12 Iulie 2017

Foto: captură video:

Sursă: Smart is the New Sexy

Distribuie articolul: