Dacă se pliază pe starea ta de spirit, atunci accesoriile acestui sezon sunt foarte stilate și personalizate: de la coliere până la pantofi! Inițialele tale pot fi inscripționate practic pe orice, iar mesajele încurajatoare vor atrage atenția și vor motiva și alte femei să gândească pozitiv în acea zi. Fiecare piesă oferă o modalitate ușoară de a adăuga un pic de capriciu pentru o ținută de toamnă mai neobișnuită. Deci, haideți să ne jucăm cu cuvintele – e la modă!

Pantofi personalizați

Nu doar ca și tipaj sau culoare, ci având și inscripțiile pe care ți le dorești.

personalizatipantofi

pantofipantofi

pantofi personalizati

Coliere cu inscripții

Nu doar numele tău poate fi frumos inscripționat pe un colier handmade sau realizat la comandă din materiale prețioase, dar și o singură inițială. Cuvinte precum „Love” sau alte expresii încurajatoare pot fi frumos purtate ca un accesoriu zilnic potrivit oricărei ținute.

prima litera

coliercolier

colier cu nume

Brățară cu nume sau mesaj

Mulți poartă asemenea brățări de culoare roșie, pentru diverse superstiții în care cred. Altora pur și simplu le plac inscripțiile, peste tot. Apropo, sunt la modă și cerceii decupați cu imagini de ziar parcă.

bratara

cerceibratara

bratara

Căciulă sau chipiu, pălărie sau fes

Pe pricare dintre ele, în dependență de felul tău de a fi și contextul în care o/îl vei purta poți scrie sau broda aproape orice.

palarie

chipiu fesfes

fesfes

Geantă cu mesaj

Fie că este unul amuzant sau încurajator, o geantă pe care este scris ceva cu litere mari și vizibile va atrage atenția imediat… cel puțin a femeilor.

geantageanta

geantageanta

geantageanta

geanta

geantageanta 

Foto: Elle.com, wedmag.ro, blogspot.com, wordpress.com, adriana.stefid.com, corneille.ro, fantabulous.ro, letrico.ro.

Distribuie articolul: