Ceea ce a făcut o tânără din Marea Britanie, cu corpul său, char merită să fie o lecție pentru toți adolescenții împătimiți de alimente nesănătoase. Hannah Carter are doar 23 de ani, iar până la această vârstă, greutatea sa a variat considerabil. Alimentele de tip fast-food au adus-o până  la o greutate de 130 de kilograme. Ce a influențat-o ca să slăbească în jumătate pe parcursul unui singur an, aflați mai jos.

Din spusele tinere, aceasta a început să se îngrașe considerabil încă din perioada adolescenței, din cauza că mânca foarte multe produse de tip fast-food, inclusiv dulciuri și chipsuri. Situația a ieșit de sub control atunci când adolescenta a devenit dependentă de cașcaval, scrie Daily Mail.

Hannah mărturisește că nu trecea nicio zi fără ca să consume cașcaval. Săptămânal, mânca mai mult de 1 kg de astfel de produs, adăugându-l în orice tip de mâncare, fără nicio excepție, inclusiv atunci când mergea la restaurant.

În punctul culminant al dependenței de fast-food, adoleascenta a ajuns să consume 500 de litri de cola, 728 de pachete de chipsuri și 50 de kilograme de înghețată pe parcursul unui singur an. În scurt timp, s-a îngrășat cu tocmai 130 de kilograme!

Ceea ce s-a întâmplat în viața lui Hannah, într-o zi, a făcut-o să adopte o schimbare. Într-o zi, unul dintre vecini i-a perceput obezitatea ca pe graviditate și a întrebat-o de „termenul sarcinii”. Replica vecinului a zgârâiat-o destul de mult, așa că Hannah și-a schimbat regimul alimentar și a început să practice și sporul. 

Timp de un an, fără ajutorul medicinei, Hannah a slăbit cu jumătate din greutatea corpului său, iar acum, a ajuns să cântărească 63 de kilograme. În loc de dulciuri, consumă deja nuci și legume. Nicio zi nu renunță la alergat.

Mi-am dorit să slăbesc în jumătate și am reușit”, mărturisește tânăra, acum. Hannah mai dezvăluie că slăbitul i-a schimbat semnificativ aspectul pielii, însă iubitul său îi apreciază eforturile. 

Foto: SWNS.com

Distribuie articolul: