Un student a murit după ce a mâncat paste care au fost lăsate în bucătărie timp de cinci zile. Tânărul în vârstă de 20 de ani din Belgia a început să se simtă extrem de rău după ce a consumat spaghetele rămase și s-a pus să se culce, în speranța că odihna îl va face să se simtă mai bine. Nu s-a întâmplat asta. 

Tânărul a pregătt pastele cu cinci zile în urmă, iar în toată această perioadă, a păstrat spaghetele la temperatura camerei. După ce le-a mâncat, i s-a făcut rău, așa că s-a băgat în pat sperând să adoarmă. A doua zi, însă, a fost găsit mort, scrie Daily Mail.

Tânărul a vomitat ore în șir și apoi s-a dus la culcare, sperând că se va trezi a doua zi și îi va fi mai bine. Trupul său neînsuflețit a fost găsit 11 ore mai târziu de părinții lui, care s-au dus să vadă ce face, îngrijorați că nu se trezise să meargă la facultate.

Deși incidentul a avut loc în octombrie 2008, cazul a stârnit controverse, astfel că a fost evaluat de medici. Descoperirea făcută a apărut abia acum în Jurnalul Clinic de Microbiologie. Astfel, testele făcute de toxiologi au relevat că acesta a murit din cauza unei toxiinfecții alimentare cauzate de bacilul cereus, o bacterie care produce toxine, cauzând stări de vomă și diaree.

SURSA

Distribuie articolul: