Începutul anului 2015 vine cu al cincilea sezon al showului „Românii au Talent”. Ieri, pe scena competiției, și-a început lupta pentru premiul de 120.000 de euro sau a celui de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, și un talentat basarabean! Cine este, vă spunem mai jos.

Concurentul din Republica Moldova care a evoluat la prima ediție a showului român de talente este nimeni altul decât Ion Barbu – un tânăr de 21 de ani, care, pe lângă faptul că are multe în comun cu muzica, mai este și model la Elite Mode Management Milano și Casa de Modă Slava Zytzev (Moscova).

Odată venit în fața juraților, talentatul basarabean a recunoscut că este pasionat de interpretele Rihanna și Beyoncé. Cu toate acestea, Ion a decis că ar fi bine să-și înceapă evoluția la „Românii au Talent” cu piesa „De dragul tău”, din repertoriul lui Marcel Pavel.

O să credeți sau nu, dar evoluția tânărului a impresionat foarte mult jurații din noua ediție. Andra a fost cea care a apăsat, pentru Ion, butonul auriu – gest care îl trimite pe tânăr direct în semifinală.„Mânuța asta te va duce direct în semifinală”, a spus Andra Măruță, înainte să apese.

Ceilalți jurați au rămas la fel de perplecși după evoluția lui Ion Barbu. Mihaela Rădulescu i-a spus: „Ești un spectacol pe care aș vrea să-l mai văd. Sincer, nu păreai.”Andi Moisescu s-a declarat un fan de-al lui Ion Barbu: „Ești una din cele mai bune voci care au urcat pe scena Românii au Talent”, a declarat acesta. Ceea ce le-a promis Ion este că nu-i va dezamăgi. Îi urăm succese în semifinala care îl așteaptă. 

În noul sezon al showului, componența juriului s-a diversificat. Deși mulți spectatori și-au exprimat nemulțumirea pe internet, acum, în spatele pupitrelor se vor afla nimeni alții decât Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu și Bebe Cotimanis.

în 2014, câștigători ai showului „Românii au Talent” au fost vocaliștii basarabeni de la „Brio Sonores”. 

Foto: stirileprotv.ro, Românii au talent

Distribuie articolul: