Se zice că momentele dificile din viața personală, oricât de dureroase ar fi, te pot face mai puternică, să te revolţi şi să schimbi totul. Se întâmplă și în cazul Tatianei Frunzette, alias Tatty, un nume lansat acum câteva zile în industria muzicală autohtonă. Aceasta a decis să pună pe note muzicale propria poveste de iubire.

Tânăra interpretă are 22 de ani și e stabilită cu traiul de mai bine de patru ani în Italia. A început să cânte spontan, la vârsta adolescenței, în urma unei despărțiri. „Încă din adolescență, ne îndrăgostim mai mult de ceea ce vedem – de niște ochi albaștri sau negri, de un anume contur al feței… Cam tot pe-atunci începem să trăim și primele decepții”, spune Tatty.

Fiind o persoană emotivă, dependentă de oameni și de reacțiile lor, și-a dorit să afișeze sentimentele sale în versuri, apoi pe muzică, pentru că „… așa suntem noi femeile, mai sentimentale decât ei – bărbații”. Zis și făcut. De curând, ea și-a văzut visul împlinit, lansând primul său single – „Dragostea noastră”, o piesă lirică și cu un mesaj de iubire, ce se răsfrânge asupra unei uitări, a unui dor care se cere a fi uitat.

„Ideea melodiei a apărut în urma despărțirii mele din fosta căsnicie. Mi-am dorit foarte mult această melodie. L-am cunoscut pe Veaceslav Tatar Slayk, i-am povestit totul, apoi el a scris melodia din povestea mea. A durat ceva timp până a fi lansată, având mai multe dificultăți de voce, tehnică, dar echipa m-a susținut în tot”, menționează Tatty, pentru EA.md.

E foarte posibil ca în curând primul single din repertoriul interpretei să se bucure și de un videoclip. Aceasta își dorește mult ca melodia să zboare odată cu imboldul ei de a păși pe cărări care duc spre drumurile corecte ale vieții.

Tatty a colaborat cu Veaceslav Tatar Slayk, el este autorul versurilor și al melodiei, aranjament și mixaj cu Veaceslav Daniliuc și interpreta Viorellya.

Aflându-se în Italia de câțiva ani, ea a îndrăgit muzica și showbizz-ul Italian, mai mulți artiști de-acolo, în special pe Laura Pausini, cântăreața ei idol. Muzica pentru ea reprezintă o stare inferioară care o ajută să se deschidă lumii cu tainele și misterele pe care le trăiește.

Pe lângă muzică, Tatianei îi place mult și să picteze. Întrebată fiind dacă are vreo deviză în viață, ea afirmă că „Totul este posibil, trebuie doar să crezi, iar dacă ai visat cândva să fii mai mult decât ești astăzi, privește visul acela în ochi și dă-i o șansă. S-ar putea să fie șansa vieții tale!”

În prezent, Tatty lucrează la o nouă piesă, care speră să iasă cât de curând și să ajung la sufletele oamenilor. „Următoarea melodie este, de fapt, o continuare a poveștii anterioare doar că un pic mai vulgar despre acel „El”. Urmează să auziți curând…”, mai adaugă interpreta.

Îți dorim mult succes în continuare, Tatty!