Fiecare dintre noi își are un baton preferat de ciocolată. Unora ne place cu alune, altora cu lapte, în timp ce alţii ar vrea doar batoane simple de ciocolată neagră (cică e dietică).

Site-ul Ranker.com a făcut un sondaj pentru a afla care este cel mai iubit baton de ciocolată şi a aflat că pe primul loc de află KitKat, urmat de Twix şi Snikers. Peste 100.000 de persoane şi-au spus părerea online, iar singurul criteriu a fost că ciocolata trebuie vândută ca baton.

KitKat are avantajul de a fi prezentă în mult mai multe ţări decât principalele sale competitoare, dar şi o strategie de marketing simplă, coerentă şi consistentă, după cum a declarat Andy Baxendale, consultant de marketing, pentru publicaţia Independent. În plus, este pe piaţă de atât de mult timp, încât se confundă cu perioada copilăriei multora dintre cei care şi-au exprimat votul. Istoria brandului începe în anul 1911. Chiar dacă a suferit diverse transformări de-a lungul timpului, a rămas în mintea clienţilor ca fiind napolitana crocantă îmbrăcată într-un strat de ciocolată.

Pe site-ul oficial, producătorul KitKat spune că numai anul acesta s-au vândut peste 3,6 milioarde de batoane de ciocolată la nivel global, notează Gustare.ro.

Dar pentru tine, care să fie batonul de ciocolată preferat?

Distribuie articolul: