Să arăți bine este deja o mare provocare chiar și pentru un bărbat. Brandul internațional de haine pentru bărbați Viggo, cu o experiență de peste 10 în crearea vestimentației masculine, a ajuns și la Chișinău. Cu ocazia lansării magazinului, celebrul designer român Cătălin Botezatu a prezentat o colecție exclusivă, creată pentru linia de magazine Viggo.

viggo 4„A fost o zi deosebită pentru noi, întreaga echipa Viggo! Ziua lansării noului store concept din Chișinău în același timp este și ziua de naștere a părintelui Viggo, Marin Ionuț! Cele mai calde și mai sincere gânduri sunt alături de tine, Ionuț! Datorită pasiunii tale puternice, ai fost, ești și vei fi o adevărată sursă de energie și inspirație pentru noi toți! La mulți ani! Așa cum v-ați obișnuit deja, fiecare eveniment al nostru se bucură de prezența lui Catalin Botezatu, membru îndrăgit al familiei Viggo, seara fiind marcată de o prezentare de modă excepțională aflată sub semnătura aceluiași nume!”, au ținut să precizeze cei de la Viggo Moldova.

viggo 1

Noul Magazin își invită tot publicul masculin, dar și femeile care vor să facă un cadou special bărbaților din viața lor în incinta Viggo Chișinău, pe strada Alexei Mateevici nr. 64!

„Piața de la Chișinău este deschisă să primească un astfel de magazin pentru bărbați. Eu cred că un bărbat intrat la noi, ori de o săptămână deja, de când am deschis, au intrat mulți, va ieși din magazin un Bărbat Viggo – mai stilat și mai arătos, cu personalitate. Aici poate găsi tot, de la ciorapi și pantofi până la ultimele accesorii. La Viggo veți găsi atât ținute casual, cât și costume de afaceri sau ținte de ceremonie”, a remarcat în deschidere designerul român Cătălin Botezatu, care colaborează deja de ani buni cu cei de la Viggo.

viggo 2

viggo 3În cadrul eveniemntului de lansare oaspeții au avut posibilitatea să facă cunoștință cu magazinul în de-aproape, să studieze modelele, dar au și putut admira prezentarea colecției semnată de Cătălin Botezatu pentru Viggo. Artiști, politicieni și oameni de afaceri s-au delectat printre etajerele cu cămăși, cravate, sacouri deosebite sau pantofi clasici și casual. Fiecare invitat a plecat acasă, la final, cu un mic dar din partea Viggo și cu invitația de a păși pragul magazinului pentru a le crea o imagine irezistibilă, pentru orice ocazie.

Descoperă colecțiile Viggo

str. Alexei Mateevici 64,

tel.: 068776666

P