Amatoarele de păr lung se pot inspira acum și de pe Instagram. În această rețea a fost creat deja un cont care găzduiește imagini foto și video ale Cosânzenelor din diferite colțuri ale planetei. Ce anume găsiți pe acest cont, vedeți mai jos.

În spatele @sexiesthair stă o tânără înnebunită de păr lung. În opinia sa, de această bogăție se poate bucura orice femeie care vrea să-și pună în valoare senzualitatea și adevărata natură feminină.

În prezent cu peste 54 de mii de aprecieri, pagina conține imagini foto și video reale ale femeilor care au găsit curaj și putere de a-și îngriji și crește părul până la lungimi record.

Majoritatea modelelor care apar pe pagină au vârste de până la 30 de ani și se pot lăuda cu o mulțime de secrete legate de creșterea și îngrijirea părului. Apropo, în dreptul fiecărei fotografii și înregistrări video, veți găsi și numele real al posesoarei, cu trimitere la profilul său personal de Instagram.

Irina Dine, unul dintre modele, are și un canal de YouTube pe care își dezvăluie secretele de frumusețe. Tânăra susține că își spală părul peste fiecare o zi și îi retează capetele cam o dată la 5 luni. Pentru că nu are timp să aștepte, Irina folosește uscătorul, apoi placa, dar nu neagă că utilizează și o serie întreagă de produse de îngrijire.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: