A vrut să realizeze o piesă nouă, dar nu oricum, ci ca la carte. Tânăra interpretă de muzică populară, Mihaela Tabură, a lucrat la linia melodică și aranjamente cu maestrul Corneliu Botgros, iar acompaniamentul le aparține „Lăutarilor” lui Nicolae Botgros. Cel mai interesant este faptul că artista a preferat să poarte în clip ținute alese din garderoba bunicii sale – rochii cu flori și cămăși tradiționale.

Muzica și textul piesei îmi aparține, iar restul detaliilor legate de acompaniament și aranjare au fost pe seama Orchestrei „Lăutarii”, condusă de Corneliu și Nicolae Botgros. Scenariul și imaginea clipului aparțin lui Rodion Chincev și Viorel Marcu. Am filmat 3 zile, iar locația este una mai mult decât specială pentru mine, e vorba despre satul meu natal – Coșcodeni, raionul Sîngerei”, a povestit Mihaela redacției EA.md.

tabura 4

„Despre ținutele din clip pot doar să vă spun că au atâta încărcătură emoțională, încât am reușit să împresionez tot neamul meu. Sunt rochii din garderoba bunicii mele, de pe vremea când avea aceeași vârstă cu mine. Nu a trebuit decât să le îngrijesc cum se cuvine și să le potrivesc pe mine, iar pentru că îi și seamăn un pic, mi-au venit ca ale mele”, a mai spus Mihaela Tabură.

tabura 2

Actorii din film sunt dansatori și foști colegi ai Mihaelei. Cel care joacă rolul iubitului artistei în videoclip este actorul Sasha Neagu, cel care s-a filmat și în celebra melodie „Dorul Basarabiei”, de Ion Paladi.

tabura 1

Foto: arhivă personală