Buzele lui Kylie Jenner au fost până acum foarte comentate, transformarea tinerei fiind foarte controversată. Cea mai mică dintre surorile Kardashian a fost surprinsă ieșind în oraș, după ce i-a dat naștere fiicei sale, Stormi. Un detaliu evident a atras atenția tuturor: buzele exagerat de mari.

Kylie Jenner aproape că este de nerecunoscut după ce a devenit mămică. Transformarea vedetei este colosală. Tânăra a fost surprinsă în Los Angeles, recent, iar buzele ei păreau a fi mult mai mari decât de obicei, ba chiar arătau inestetic.

Vedeta a ieșit la un restaurant din Los Angeles cu cea mai bună prietenă a ei, Jordyn Woods, unde au mâncat sushi. Kylie Jenner și-a păstrat stilul și a purtat o pereche de jeans și un hanorac alb, iar aceasta nu a renunțat nici la părul lung și drept.

În 2016, Kylie Jenner a recunoscut că și-a injectat buzele, după ce nu se simțea confortabil cu mărimea acestora, potrivit hollywoodlife.com. De data aceasta, cea mai mică dintre surorile Kardashian a exagerat cu mărirea buzelor, iar rezultatul este unul dezastruos.

(Așa arătau buzele lui Kylie acum câteva săptămâni)

Travis Scott, în vârstă de 25 de ani, și Kylie Jenner au devenit părinți pentru prima dată anul acesta. Micuța Stormi a venit pe lume pe data de 1 februarie 2018. Fetița lui Kylie Jenner a cântărit 3,8 kilograme și s-a născut în Los Angeles la Centrul Medical Cedars-Sinai. Pe data de 4 februrie Kylie Jenner a anunțat că a născut, asta după ce și-a ținut sarcina ascunsă.

Citește și: Kylie Jenner a revenit pe rețelele sociale. Proaspăta mămică arată spectaculos la doar 2 săptămâni de la naștere

Distribuie articolul: