Ne impresionează tot mai mult poveștile în care eroii principali decid să lase totul și să pornească în o călătorie prin lume. Acest mare vis s-a văzut împlinit și pentru un tânăr din Irlanda, care, pe lângă bucuria de a călători, s-a pricopsit și un câștig bănesc ce i-a trezit și mai mult pofta de călătorie!

Johnny Ward are 31 de ani și a împlinit visul pe care îl are fiecare om din lumea asta: a avea o singură grijă – aceea de a alege care va fi următoarea destinație de călătorie. Și-a luat iubita, și-a făcut bagajele și a început să muncească la distanță. În ultimii 2 ani, bărbatul, împreună cu aleasa lui, au vizitat mai bine de 154 de țări diferite din 192 și a câștigat primul milion de dolari din viața sa, grație faptului că a creat blogul de călătorie One Step 4 Ward.

10696415_817001395026351_7159766651676318495_n

„Acum, lucrez 10-20 ore pe săptămână de la laptop-ul meu oriunde pe planetă. Sunt un apărător foarte aprig al proiectării profesioniste a stilul de viață, așa că mi-am reproiectat stilul de viață și mi-am permis să-mi urmez visele mele și sper că me veți urma. Eu nu provin dintr-o familie bogată, iar visul meu a fost dintotdeauna să am drumul deschis și să plec undeva. Asta s-a întâmplat în 2006. Am mers să predau limba engleză în Thailanda, iar când mi s-au terminat banii, am devenit salvator în Australia.

OneStep4Ward.com s-a născut în timpul a 12 luni de ore pierdute, petrecute într-un birou. Acum sunt la fel de liber, precum am visat întotdeauna că voi fi.  Viața este menită să fie trăită, nu vândută celui mai bun ofertant. Acum, mă pot numi designerul propriului stil de viață. Am fondat o companie de media digitală, am externalizeze totul, am gestionat echipa mea de laptop și am călătorit în lume pe un termen nelimitat.  Când sunt obosit, mă întorc „acasă”, în Bangkok, Thailanda, acolo unde am un apartament. Dacă îți poți face munca de pe telefon / laptop / iPad, atunci ești mai norocos decât majoritatea oamenilor de pe planetă și vei putea trăi viața pe care ți-o dorești. Începe un blog și de acolo ți se vor deschide toate ușile. Nu trebuie să fii bogat, să câștigi la loterie ori să jefuiești o bancă. Vă puteți începe viața pe care o doriți chiar acum, fără să așteptați vârsta de pensionare. Dacă aveți nevoie de mine, nu ezitați să-mi scrieți”, mărturisește milionarul de 31 de ani, care vrea să viziteze absolut toate țările lumii.

Dovezile foto de călătorie ale irlandezului pot fi urmărite nu doar pe blog, ci și pe contul de Instagram plin de viață al lui Johnny Ward.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: