Nu prea ne place monotonia,iar atunci când simțim că lucrurile au devenit prea plictisitoare… ne schimbăm coafura! Vezi mai jos câteva tunsori care se bucură de mare popularitate, ultima vreme.

Pixie

O tunosare ultra- scurtă, dar este una dintre cele mai populare tunsori din ultimii ani. Tunsoarea a intrat în modă în 1953 – atunci când toată lumea visa să aibă o imagine ca cea a lui Audrey Hepburn din filmul „Vacanță la Roma”.
Ține cont de faptul că tunsoarea pixie atrage atenția anume la imaginea feței, la ovalul acesteia. Aceasta se potrivește fetelor cu orice tip de păr. În acest sezon, pixie-urile au diferite variații, vezi mai jos câteva dintre ele.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

hair ✂️

Публикация от Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Garçon

Această tunoare a apărut în anii ’20, dar este actuală și acum. Tradus din franceză, garson înseamnă „băiat”. Amintiți-vă eroina din romanul lui Victor Margherita „La Garçonne”, care nu avea nevoie de bucle lungi pentru a atrage atenția tuturor.

Ar putea să-ți pară că „Garcon” este similar cu pixie, dar acestea sunt tunsori diferite. În ciuda simplității aparente, garconul nu este potrivit pentru toată lumea, deci, înainte de a opta pentru această tunsoare asigurăte că îi ceri sfatul unui stilist.

Bob scurt

Coaforul francez Antoine de Paris a fost primul care a creat o tunsoare bob – s-a inspirat din imaginea lui Ioana d’Arc. Iar Coco Chanel a întărit popularitatea acestei tunsori. Bob-ul este o combinație dintre feminitate, tinerețe, eleganță și, în același timp un fel de huliganism ușor.

Carre

Îți amintești faimoasa imagine a Cleopatrei? De aici vine această tunsoare. Carre-urile sunt deseori confundate cu tunsorile bob, dar acestea sunt două tunsori diferite.
În acest sezon, tunsorile carre au intrat din nou în modă. Acestea se poartă atât cu păr perfect drept, cât și ondulat.

Cascada pe păr scurt

O tunsoare care nu afectează lungimea părului.
Tunsoarea va arăta mai modernă și mai proaspătă dacă îi cerei stilistului să adauge volum și textură doar capetelor părului, păstrând lungimea. O astfel de tunsoare nu necesită multă îngrijire și este, de asemenea, foarte ușor de modelat.

Care dintre aceste tunsori ți-au plăcut cel mai mult?

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: