Trendurile toamnă/iarnă se schimbă nu doar atunci când vine vorba de vestimentația exterioară sau de încălțăminte. Pentru toamna aceasta, designerii au stabilit câteva tendințe seducătoare, pe care amatoarele de lenjerie intimă le pot lua în considerare, atunci când pornesc la shopping. La ce modele va trebui să atragi atenția, îți spunem mai jos.

1. Corsetul. Celebra marcă „Jeanne d’Arc” impune din nou corsetul în ținutele intime ale femeilor. Corsetul poate fi chiar și decorativ, însă trebuie să ții cont că este un accesoriu foarte seducător. Marii designeri de la „Dolce & Gabbana” sau „Roberto Cavalli”, optează pentru același accesoriu.

2. Stilul retro. Moda anilor ’60 a pus stăpânire nu doar peste haine și încălțăminte, ci și pentru articolele de lenjerie. Chiloții cu talia ridicată și sutienele fără cupă din buretă reproduc perfect acest stil. 

3. Dantela. Este un element care designerii nu-l uită deja de ani buni. Cel mai important detaliu este alegerea culorii potrivite pentru kenjeria dantejată. Cele mai atrăgătoare nuanțe ale sezonului sunt: sangria, coniac, indigo, argintiu, cobalt și liliac pal.

4. Stilul sport. Este un stil must-have din acest sezon. Chiar dacă sunt foarte simple și minimaliste în ceea ce privește accesoriile, lenjeriile în stil sport sunt sexy și perfecte pentru un mod sănătos de viață. Specificul lenjeriei sport este legat de sutien, care nu accentuează forma sânilor, ci din contra – sporește senzația de confort.

5. Lenjeria nude. Este ideală pentru zilele în care porți haine transparente. Unii stiliști afirmă că lenjeria nude este o a doua piele a femeii. Se caracterizează prin absența de accesorii și printuri.

Foto: Mark Large, Tom Hines, Calvin Klein, Kinga, Sarrieri, Jeanne D’Arc

Distribuie articolul: