Prinţesă, sirenă, asimetrică, cu trenă, foarte lungă, cu corset, cu sau fără aplicaţii, opţiunile sunt nenumărate, iar decizia alegerii rochiei perfecte nu este uşor de luat. Specialişti și organizatorii în ale mariajului te învaţă cum să îţi alegi rochia de nuntă, în aşa fel încât să uşurezi acest proces complicat şi să te bucuri de fiecare moment!

După alegerea locului de nuntă şi a verighetelor, rochia de mireasă este una dintre cele mai importante „necunoscute din ecuaţie”, ce trebuie neapărat rezolvată! Așadar, iată cinci reguli de urmat pentru toate miresele:

1. Fii conştientă de defectele pe care le ai şi încearcă să găseşti o rochie care îţi pune în valoare silueta

Dacă eşti plinuţă nu alege rochii prinţesă, dar nici foarte strâmte, ci modele care să îţi creeze o silueta clepsidră şi care să îţi evidenţieze talia.

Dacă nu ai sâni mari, optează pentru modele de rochii care au cupele încorporate. Dacă ai şoldurile accentuate, alege rochii cu poalele ample, iar dacă ai picioare groase nu alege rochii scurte. Detaliile sunt importante: un volan strategic plasat, cordonul, aplicaţiile preţioase pot face diferenţa între o rochie banală şi una Wow!

1488

2. Nu încerca să te ghidezi după trend-urile momentului în materie de rochii de mireasă, ci concentrează-te pe stilul personal

În plus, rochiile trendy nu rezistă testului timpului. Caută albumul de nuntă al părinţilor tăi şi te vei lămuri asupra acestui aspect! O rochie de mireasă perfectă are o croiala clasică şi nemuritoare! Cum ştii că ai găsit-o?

Atunci când te simţi sexy şi glam, într-o rochie ce îmbină elementele tradiţionale cu cele moderne. Încearcă cât mai multe rochii de mireasă!

O rochie poate arată banal, atunci când este agăţată pe umeraş, iar odată ce o pui pe tine se poate transformă într-o adevărată opera de artă! Totuşi, există un număr maximum: 20 de rochii! Dacă găseşti prea multe opţiuni viabile, te vei panica, iar la final nu vei ştii ce rochie să alegi.

c209

3. Tradiţia spune că, atunci când îţi alegi rochie de mireasă, trebuie să vii însoţită de mama, de soacră, de domnişoarele de onoare şi de alte persone de încredere

În realitate, prea multe păreri dăunează, aşa că mai bine mergi singură la probă sau alege o singură prietenă al cărui stil vestimentar îl admiri în secret. Specialiştii din saloanele de mirese îţi vor asigura toată consilierea necesară.

4. Poartă lenjerie de calitate în ziua probei

Un sutien bine ales îţi va asigura confortul droit şi va ajută rochia să se aşeze mai bine. În plus, nu uita: topul rochiei este foarte important şi este partea care va fi privită cel mai mult de către invitaţi.

Alege modele cu un decolteu elegant care îţi pun în valoare umerii şi clavicula sau modele de rochii cu aplicaţii preţioase din cristale sau perle.

04._cautalenjerie.ro,_corset_mireasa_white_sensation_-_468_ron

5. Alege-ţi accesoriile potrivite!

O tiară prea extravaganţă, o pereche de cercei masivi, un voal prost ales pot crea un efect vizual nedorit. Alege accesorii simple şi de efect, care să pună în valoare rochia, nu să o concureze!

În magazinele de specialitate poţi găsi voaluri lungi şi diafane, voalete, bolerouri şi cape din fulgi, tiare şi accesorii de par, jartiere sau crinoline.

Pune-ţi câteva întrebări la care să îţi dai răspunsurile singură: mă simt frumoasă, încrezătoare şi confortabil în rochia aleasă? Pot să dansez în ea? Pot să stau jos? Atunci, totul este în regulă, ai găsit rochia potrivită!

Sursa

Distribuie articolul: