Sunt o grămadă de alte feluri prin care putem utiliza vodca, altfel decât să o consumăm. Pe canalul de divertisment Diply a apărut, recent, un tutorial video care prezintă 5 recomandări utile de utilizare a acestei băuturi spirtoase în treburile casnice și chiar în procedurile de îngrijire corporală.

1. Distruge microbii și rugina care se păstrează pe suprafața lamei de ras. Pentru aceasta, este suficient să lași lama într-un pahar în care ai turnat vodcă. Pe lângă faptul că dezinfectează, vodca mai contribuie și la eliminarea ruginii.

cats

2. Prelungește durata de viață a florilor tăiate. Pentru aceasta, este suficient să torni un căpăcel de licoare în vaza în care se păstrează florile. Vodca omoară toți paraziții și permite plantelor tăiate să reziste mai mult timp.

vsd

3. Curăță suprafața ochelarilor de vedere. Pentru aceasta, trebuie să torni niște vodcă pe suprafața unei cârpe din microfibre. Ochelarii se vor curăța mai ușor.

vsd

4. Substanță tonică pentru ten. Dacă vei curăța fața cu un disc din bumbac pe care ai turnat puțină vodcă, îți vei tonifia tenul și îl vei ajuta să-și purifice porii. În plus, vei obține un ten mai strălucitor.

fvf

6. Curăță petele lăsate pe covor. Pentru asta, e de ajuns să torni niște vodcă deasupra petei și să o tamponezi bine cu niște șervețele de hârtie. Pata va dispărea imediat.

vsd

Foto: captură YouTube, dailymotion.com

Distribuie articolul: