Legile astrologiei spun clar că nu au ce caută unul lângă celălalt. Cu toate acestea, nimic nu se poate pune în calea iubirii lor! Aceste cupluri celebre demonstrează că până și astrele se pot înșela, din când în când. Vedetele se află într-o relație de luni de zile sau chiar de ani buni, se înțeleg de minune și au planuri mari și pentru viitor.

De aceea, dacă pentru ține semnul zodiacal reprezintă un criteriu de selecție a partenerului, poate ar fi bine să reconsideri. Fii deschisă la oportunități, chiar dacă astrele nu sunt perfect aliniate. Este posibil să ai surprize foarte plăcute! 5 cupluri celebre incompatibile din punct de vedere astral, care totuși funcționează foarte bine.

1. Sophie Turner și Joe Jonas

Joe este un Leu autentic, în timp de Sophie s-a născut sub semnul Peștilor. Cei doi se potrivesc că apă și focul, adică… deloc! Peștii se află printre cele mai sensibile și emoționale zodii, iar Leii sunt orientați, mai degrabă, spre rațiune și putere. Stilurile de comunicare ale celor două zodii sunt extrem de diferite, însă actrița din Game of Thrones și cântărețul din Jonas Brothers sfidează orice regulă. Sophie și Joe s-au căsătorit de curând, printr-o ceremonie fabuloasă, ce a avut loc într-un castel din Franța. Cei doi sunt foarte fericiți împreună și s-au întors de puțîn timp din luna de miere, petrecută in Insulele Maldive.

2. David si Victoria Beckham

David si Victoria reprezinta unul dintre acele cupluri celebre iconice, care rezista de cand lumea si Pamantul. Chiar daca par sortiti unul celuilalt, astrele au o parere diferita. David Beckham este un Taur incapanat, iar Vic este și ea un Berbec la fel de ambițios. Două zodii atât de puternice nu pot conviețui în pace, conform astrologiei, însă se pare că soții Beckham sunt o excepție ce rezistă de peste 20 de ani. Nu numai că se înțeleg și se iubesc fără măsură, dar au împreună și patru copii.

3. Jay-Z și Beyonce

Cei doi artiști au avut multe fluctuații în relația lor amoroasă, dar se pare că sunt mai puternici că niciodată. The Carters împărtășesc o istorie lungă, o poveste întortocheată și, în mod clar, multă pasiune.

Beyonce este o Fecioara calculată, căreia îi place să aibă totul planificat. De altfel, ea vorbește des, în documentarul Homecoming, despre planurile complexe și disciplină fără cusur pe care le are când vine vorba de muncă.Pe de altă parte, Jay-Z este un Săgetător ceva mai libertin, care nu suportă să i se spună ce și cum ar trebui să facă. Acesta este ceva mai impulsiv, ceea ce poate scoate din minți o Fecioara precaută. Ei, bine, se pare că magia există, căci cei doi funcționează foarte bine împreună!

4. Meghan Markle și Prințul Harry

Toată lumea este obsedată de relația lor atât de mult pusă la încercare de presă, paparazzi și îndatoririle regale. Pe lângă faptul că este dificil să menții armonia în asemenea condiții, nici astrele nu pariază pe legătură dintre un Leu și o Fecioara.

Meghan este o Leoaică feroce, pasională și plină de energie, în timp ce Prințul Harry este o Fecioara ceva mai rezervată. Singură explicație pentru care cei doi se înțeleg ar putea fi legea extremelor care se atrag și se ajută reciproc să evolueze.

5. Jessica Biel si Justin Timberlake

Acesta este, fara indoiala, unul dintre cele mai drăgute cupluri celebre de la Hollywood. Rezistă de peste zece ani și sunt întotdeauna o sursă de inspirație, chiar dacă astrele nu ar fi fost de acord. Jessica este născută sub zodia Peștilor, iar Justin este un Vărsător în adevăratul sens al cuvântului. Deși zodia Jessicăi o face pe această să fie extrem de sensibilă și să caute apropiere emoțională în orice relație, se pare că Justin reușește să o facă fericită. Vărsătorii pot fi destul de reci și distanți, ba chiar pot fi iritați de nevoile unui Peste.Ei, bine, zodiacul nici nu mai contează în acest caz, căci Jess și Justin sunt o pereche perfectă, decisă să rămână împreună cel puțin încă zece ani de acum înainte!

Sursa

 

Distribuie articolul: