Admirăm vedetele care nu pretind că sunt perfecte, și lasă, uneori, la vedere faptul că au anumite defecte. Acest lucru ne face să rezonăm cu ele și să lăsăm deoparte modelele nesănătoase din media, care ne spun că imperfecțiunile pielii sunt neatrăgătoare sau de-a dreptul respingătoare. Iată fotografiile publicate de 5 celebrități care nu își ascund celulita.

Celebrități precum Ashley Graham, Hillary Duff sau Kelly Rowland au arătat, de-a lungul timpului, că nu se tem să își expună corpul neretușat pe rețelele sociale.

Ashley Graham

Au apus demult vremurile în care paparazzi vânau vedetele pe plajă pentru a le surprinde imperfecțiunile și pentru a le „certa” ulterior în presa de scandal. Asta pentru că au ales să se arate reale ele însele, pe profilurile lor de Instagram sau Facebook, scrie glamour.ro.

În sezonul estival, căldura ne face să expunem o suprafață mai mare a corpului nostru. Rochiile, fustele sau pantalonii scurți ne lasă la vedere coapsele, iar pe plajă ne arătăm lumii așa cum suntem în intimitate.

Hillary Duff

Celulita, vergeturile și alte imperfecțiuni ale corpului nostru sunt expuse în fața tuturor, așa că în această perioadă este important să știm că nu suntem singurele care au aceste „probleme”. Body positivity este un trend în plină ascensiune, și nu strică niciodată puțină inspirație care să ne facă să ne iubim și acceptăm corpul așa cum este.

Kelly Rowland

Rihanna

Vezi și: Vedete, fără gram de inhibiții, în rochii care le-au lăsat totul la vedere (Foto)

Distribuie articolul: