După ce a făcut parte din proiectul „Fetele cu flori la ochi”, realizat de Revista noastră, prezentatoarea știrilor sportive de la Publika Tv, Inesa Voscoboinic ne-a dezvăluit care sunt trucurile care o ajută să arate mereu perfect. 

Inesa prezintă știrile din sport și trebuie să arate ca atare, atât în fața camerei, cât și în viața cotidiană. Este stilată, are un ten perfect și un corp binefăcut, de aceea am fost curioase să aflăm la ce proceduri de înfrumusețare apelează prezentatoarea ca să-și păstreze un aspect mereu proaspăt și feminin.

Aceste patru aspecte de bază îi aduc energie și frumusețe Inesei Voscoboinic:

1. Am început să atrag mai multă atenție îngrjirii tenului și, în general am grijă mai mult de organismul meu. Aș recomanda în primul rând să dormim. Deci, chiar nu este un mit că somnul acționează asupra frumuseții. La o femeie se observă imediat dacă este obosită sau dacă a dormit puțin.

2. Este important să mâncăm mai puțin. Este un lucru după care eu mă conduc. Mănânc mai puțin, beau foarte multă apă, mănânc foarte multe fructe.

3. Un factor important pentru sănătate și frumusețe este consumul alimentelor de calitate.

4. Atunci când nu reușesc să merg la sala de forță, la fitness sau la dansuri, încerc să merg foarte mult. Dacă nu aveți timp de antrenamente, plimbarea este o activitate potrivită pentru menținerea siluetei.

Și pentru că Inesa este una dintre cele mai frumoase prezentatoare din Moldova, cu siguranță este înconjurată de mulți admiratori. Chiar și așa, prezentatoarea ne-a dezvăluit că nu se vede în viitorul apropiat în rol de mireasă, însă, cu siguranță visează la această zi.

„Acum pot să zic că pentru mine contează persoană de lângă mine să fie sinceră. Îmi plac persoanele pozitive. Eu sunt pozitivă și aș vrea ca pesoana de alături să fie la fel pozitivă”, a declarat Inesa.

Admiră-le încă o dată pe Inesa și Elena Voscoboinic în pictorialul „Fetele cu flori la ochi”:

„Fetele cu flori la ochi”! Surorile Inesa și Elena Voscoboinic, într-un pictorial inedit pentru EA.md