În perioada 4-7 octombrie la Chișinău s-a desfășurat International Fashion Expo. Evenimentul a fost dedicat brandurilor autohtone, dar și celor care doreau să achiziționeze ținute create în Republica Moldova. Expoziția a fost deschisă de S.A „IONEL” cu cele patru linii vestimetare pe care le produce.

Copiii angajaților companiei au fost în rol de modele pentru colecția dedicată celor mici. Atât fetițele, cât și băieții au purtat creații realizate cu mult stil, în culori pastelate, perfecte pentru școală, grădiniță sau alte evenimente deosebite.

A urmat brandul „Ionel”, cunoscut pentru eleganța masculină ireproșabilă. Stofe selecte, modele noi și perfecte pentru garderoba oricărui bărbat au fost expuse în cadrul expoziției.

Nici doamnele nu au fost uitate. Ținutele de la „Prima Bella” au inspirat doamnele prezente la defilare. Costume clasice, influențe casual, paltoane stilate pentru acest sezon au completat prezentarea de modă.

În final, brandul „Giovanni Primo” a cucerit publicul de la expoziție cu o colecție dedicată tinerilor. Cu accente elegante, casual pe alocuri, colecția „Giovanni Primo” este o carte de vizită a unei garderobe în tendințe.

P