Casa de discuri Global Records a pus la cale un proiect muzical de zile mari. 4 cântărețe care fac parte din comunitatea Global Girls și-au unit eforturile în cadrul unei trupe care poartă numele G GIRLS. Azi, chiar în ziua lansării proiectului, cele 4 au lansat și prima piesă cu videoclip: „Call The Police”.

catsCele 4 dive care au acceptat să fie parte a proiectului G Girls sunt nimeni altele decât Alexandra Stan, Antonia, LORI și INNA – toate membre ale marii familii Global Records.

Noul proiect al casei de discuri și-a lansat chiar astăzi și prima piesă cu videoclip: „Call The Police”, asta neînsemnând însă că fetele renunță la carierele lor solo.

Prima lor piesă din proiect a fost compusă de Eric Turner (care are deja experiența unei colaborări cu INNA), dar și  Julimar Santos Oliveira Neponunceno, Marcel Botezan și Sebastian Barac.

Videoclipul regizat de talentatul Roman Burlaca & BR Films s-a filmat la București și anume la Centrul de Arte și Evenimente „Palatul Noblesse” – un local în care arhitectura, sculptura, pictura, scenografia și arta lucrării se împletesc într-un mod aparte.

Deși apar în premieră în această componență, fetele de la Global au mai colaborat și în cazul altor proiecte. INNA și Antonia au muncit cot la cot alături de DARA pentru „Fie ce-o fi”, iar Alexandra Stan și INNA – pentru „We Wanna” – piesă lansată cu Daddy Yankee.

Foto: captură video

Distribuie articolul: