Care sunt cele mai hot tendințe în materie de pantofi ale verii 2020? De la saboți comozi și practici, care pot fi purtați de dimineața până seara, până la sandale cu aer glam sau vibe retro, care completează perfect ținutele de seară, iată care sunt direcțiile către care să te orientezi în acest moment.

Sandale cu detalii transparente 

Fie că este vorba despre plastic complet transparent sau despre variante colorate, un lucru este clar: ai să observi vara asta peste tot pantofi cu detalii din plastic, de la barete și până la tocuri.

Sandale împletite 

Look-ul împletit este în topul trendurilor vara aceasta – desigur, poți opta chiar pentru o pereche de pantofi Bottega Veneta (brandul care le-a inventat) însă multe alte branduri s-au inspirat de la ei pentru a crea propriile propuneri de accesorii în acest stil, astfel încât ai la dispoziție o multitudine de versiuni la prețuri foarte accesibile.

Șlapi reinterpretați 

Șlapii reinterpretați sub forma pantofilor cu toc? Cel mai cool trend al verii 2020.

Mai exact, este vorba despre sandale (sau saboți) care „împrumută” detaliul definitoriu al șlapilor, și anume, mica baretă dintre degete.

Sandale cu toc retro 

Tocurile statement, cu forme atipice, sunt mereu cool, dar dacă vrei să te înscrii în cele mai hot tendințe ale momentului, optează pentru cele pe modelul de mai jos.

Sandale cu platforme din rafie 

Trendul boho se menține pe poziții vara aceasta, și chiar dacă nu mai putem merge la festivaluri, rochiile înflorate, pantalonii scurți din denim, vestele din croșet și sandalele din rafie rămân o modalitate perfectă de a aduce un vibe de vacanță zilelor petrecute în oraș.

Tu ce ai alege?

Distribuie articolul: