„Pentru că mărimea câteodată contează – Vom începe cu sticla care constine 6 L de Vin – și se numește Jeroboam. Așa vinuri pot fi dăruite la ocazii speciale, care pur și simplu cer Spumante #chtozapraznikbezchampanskogo Vinurile în „Jeroboam” se maturează foarte bine probabil din motivul raportului dintre vin și aer în sticlă.

La fel este și cu Buteliile Magnum – care conțin 1.5 L de vin. Spre exemplu, noi la nunta noastră am rugat oaspeții să ne scrie urări și felicitări pe 2 sticle de vin magnum care planificăm să le deschidem la aniversarea de 20 de ani de căsnicie.

Volumul clasic este de 750 ml și se numește „Standard”. Dacă optezi pentru un cadou în sticlă standard îți recomand să găsești vinurile Ialoveni, la ei poți găsi și vinuri cu anul nașterii omagiatului, sigur va fi un gest memorabil și deosebit.

Următoarea sticlă este de 500 ML și se numește „Demie” – Ice Wine sau alte vinuri de desert sunt o opțiune de cadou care pot fi atât scumpe cât și foarte scumpe însă merită fiecare ML de vin din ea”, spune profa de vin, Anastasia Sărătură.

Vezi neapărat și: Forma sofisticată a sticlei de vin nu înseamnă și o licoare de calitate (Video)

Distribuie articolul: