Sunt trei ani de când anunțul că Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează, a șocat o lume întreagă, cuplul fiind un adevărat model de familie fericită. Uite că deși a trecut atâta timp, nici până acum divorțul nu a fost finalizat. 

Deși, legal, Angelina Jolie și Brad Pitt sunt singuri, divorțul nu a fost finalizat, chiar dacă cei doi au depus actele încă din 2016. Principalul motiv îl constituie, așa cum era și de așteptat, banii.

Potrivit unor documente oficiale obținute de publicația The Blast, cuplul „cere mai mult timp” pentru a ajunge la un consens cu privire la modul în care să își împartă averile. Conform unor surse, Jolie ar avea o avere de 100 de milioane de dolari, în timp ce Brad Pitt, 300 milioane de dolari.

Citește și: Nicolae Botgros, despre Adriana Ochișanu: „S-a despărțit și de al doilea. Nu mai sunt împreună” (Video)

Pitt a fost cel care a solicitat ca discuțiile să continue cu un judecător privat, lucru aprobat de tribunalul din Los Angeles, cu o singură condiție: cuplul să achite salariul judecătorului.

The Blast mai subliniază că „discuțiile progresează”, mai ales că cei doi au reușit să ajungă deja la o înțelegere privind custodia celor 6 copii, iar tot ce le mai rămâne este să împartă banii și proprietățile pe care le au în comun și care au fost dobândite în cei 12 ani de relație.

Foto: Harpersbazaar

Jolie a acordat recent un interviu publicației Madame Le Figaro în care a vorbit despre modul în care s-a schimbat după despărțirea de Brad Pitt. „Era complicat. Nu mă mai recunoșteam și devenisem, nu știu cum să spun mai bine, mică, fără importanță, chiar dacă nu arătam asta. Eram profund tristă, eram rănită. În plus, mă confruntam și cu unele probleme de sănătate. Toate aceste lucruri m-au adus cu picioarele pe pământ și mi-au adus aminte că suntem foarte norocoși că suntem în viață. Este o lecție pe care vreau să o dau mai departe copiiilor mei: ideea de a o lua de la capăt și, după momente grele, posibilitatea de a regăsi fericirea. A trebuit să redescopăr fericirea”.

Credeți că Brad și Angelina tărăgănează în luarea deciziilor deoarece, undeva în adâncul sufletului, încă se mai iubesc?

SURSA

Vezi și: Angelina Jolie, însoțită de fetele ei la premiera Maleficent la Roma! Zahara extrem de elegantă, Shilloh mai băiețoasă (Foto)