A încercat să mai dea o șansă relației sale cu Justin Bieber, dar n-a mers, cei doi iubiți din adolescență despărțindu-se, iar, de curând.

Sperăm, însă, ca acest nou eșec sentimental să nu se lase cu repercusiuni pentru starea de sănătatea  a Selenei Gomez și spunem asta luând în considerare cele mai recente fotografii cu artista de 25 de ani.

Selena Gomez a fost fotografiată stând la plajă pe un iaht de lux, în Sydney, acolo unde a ajuns pentru a participa la o conferință a bisericii Hillsong, ea și Justin fiind adepți fideli ai acestei instituții.

Ei bine, cu această ocazie am putut observa că artista a acumulat ceva kilograme pe silueta ei care, toamna trecută, la începutul relației cu Bieber, era foarte fit și suplă. Se pot observa cu ușurință transformările de la nivelul abdomenului.

Să fie acesta un efect al bolii cu care Selena este nevoită să se lupte toată viață, și anume Lupusul din cauza căruia a făcut un transplant de rinichi vara trecută?

În 90% din cazuri, lupusul atacă femeile tinere, cu vârste între 15 şi 44 ani, şi poate apărea oricând, fiind o boală ale cărei cauze rămân necunoscute.

Iată cum arăta Selena vara trecută:

Vezi și: Selena Gomez și Justin Bieber s-au despărțit din nou! Motivul? Mama ei

Distribuie articolul: