Atunci când începi să ieși cu un bărbat, analizezi din start posibilitatea întemeierii unei relații serioase ori te convingi zi de zi că omul de care ai nevoie, de fapt, se află în altă parte. În speranța de a le ajuta pe femei să ia această decizie, bloggerul și freelance writer-ul „Saturday Night Live”, Allison Renner, a realizat 15 comparații care fac diferența în ceea ce privește comportamentul bărbatului maturizat și a celui neserios. Faceți diferența!

#1. Bărbatul imatur este omul distracțiilor și nu te va întreba niciodată din ce parte vii și încotro te îndrepți. Omul cu care trebuie să te căsătorești va ști totul despre intențiile tale. El vrea să fie cu tine și vrea să știe încotro te îndrepți.

#2. Bărbatul neserios va povesti întotdeauna despre aventurile sale din trecut, pentru că îi va fi mai greu să pătrundă la un alt nivel de conversație. Cu omul pe care îl vei alege pentru tot restul vieții, vei putea întreține discuții nesfârșite despre filme, cărți, muzică și alte interese comune. Subiectele comune sunt substanțiale pentru o relație de durată. 

#3. Bărbatul neserios îți spune că nu vrea să se căsătorească, nu vrea să aibă copii și că niciunul din toate aceste gânduri nu se va schimba în timp. Omul cu care merită să te căsătorești abordează subiectul întemeierii unei familii la scurt timp de la prima întâlnire. 

#4. Atunci când te afli într-o situație dificilă, tipul imatur te va trage în jos și nu te va lăsa să crezi că există o ieșire din labirint. Bărbatul cu care merită să te căsătorești îți respectă atitudinea, dar te poate readuce la viață.

#5. Bărbatul neserios se va amuza de fiecare dată atunci când îl vei contacta telefonic, însă cel suficient de matur va lupta cu sine, dar nu va ezita să-ți vorbească, indiferent de cât de supărat ar fi.

#6. Bărbatului imatur îi va păsa mai mult de exteriorul tău și nu de starea ta interioară. Pentru cel cu care merită să te căsătorești, faptul că nu ești pieptănată perfect va conta mult mai puțin sau chiar deloc.

#7. Omul de distracții îți va spune „îmi pare rău” doar pentru ca să te înveselească și „te iubesc” – doar pentru ca să nu te piardă. Bărbatul cu care merită să te căsătorești va spune „îmi pare rău” atunci când va regreta că te-a rănit și „te iubesc” – atunci când nutrește sentimente pentru tine în fiecare minut din viața lui.

#8. Bărbatul neserios va cere, de la tine, doar lucruri făcute ca la mama acasă, unde fiecare haină de pe el era spălată, uscată, călcată și pusă în dulap. Bărbatul cu care merită să te căsătorești are grijă el însuși de sine: știe să gătească, să facă ordine, să plătească facturile și să-și spele rufele atunci când are nevoie de ele curate. 

#9. Omul neserios va refuza întotdeauna să te lase să ieși cu prietenele și nici nu-ți va face cunoștință cu echipa sa de camarazi. Omul cu care trebuie să te căsătorești se va bucura să asculte poveștile de succes ale prietenelor tale, apoi le va cunoaște el însuși.

#10. Bărbatul imatur se va jena întotdeauna să-și prezinte iubita în fața părinților săi. Pentru bărbatul matur, însă, relația ta cu părinții lui va fi o prioritate. 

#11. Pentru omul neserios, viitorul este bogat în fantezii și vise de tot felul, care te vor face să crezi că viața lângă acest bărbat va fi un adevărat Paradis. Bărbatul calculat, însă, va planifica fiecare element al viitorului doar alături de tine. 

#12. Bărbatul neserios nu te respectă în timpul unei conversații: poate clătina din cap, asta neînsemnând, însă, că te ascult; ba mai mult, îți va întrerupe discuția ori de câte ori va dori, fără ca să-și ceară scuze. Omul cu care merită să te căsătorești este interesat de ceea ce spui. Pentru el, contează gândurile, ideile și problemele tale.

#13. Tipul imatur va dispărea de lângă tine în momentele dificile din viața ta, pentru că nu va putea juca atâta teatru. Bărbatul serios, însă, va trece cu tine prin toate momentele dificile și va rămâne cu tine până la capăt.

#14. Bărbatul nematurizat nu va fi împotriva faptului ca atunici când veți fi în oraș, să-ți plătești singură prețul consumației. Bărbatul care se respectă, însă, va plăti întotdeuna, insistând de fiecare dată asupra acestui lucru. 

#15. Tipul cu care nu merită să te căsătorești este omul care nu inspiră încredere și siguranță. În brațele bărbatului demn, însă, te vei simți în cea mai mare siguranță. Vei ști mereu că te iubește, vei avea încredere în el și vei ști că împreună, veți putea trece prin toate. 

Foto: Facebook/Arhiva Personală

Distribuie articolul: