Dacă nu ai avut pe cine săruta în miezul nopții dintre ani și nu te simți foarte fericit(ă) din cauza aceasta, atunci e timpul să iei taurul de coarne și să-ți găsești jumătatea în 2017. În loc să rămâi pasiv(ă) și să-ți petreci timpul accesând diferite aplicații pentru a găsi perechea, agentul matrimonial londonez, George Watts propune câteva reguli de aur de urmat, scrie publicația britanică The Daily Mail.

Extinde-ți cercul social

Nu te mai îngrijora că ești singur(ă) și le spui tuturor că ești în căutarea dragostei. Nu te limita, extinde-ți orizonturile! Nu vei întâlni pe cineva dacă faci aceleași lucruri cu aceiași oameni de pe o săptămână pe altă. Intră în diverse grupuri, sau pagini de Facebook de nivel local, este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a întâlni oameni noi care trăiesc în zona ta cu interese similare. Chiar dacă cumperi un abonament la o sală locală de sport în 2017, acesta ar putea fi un loc minunat de a face cunoștință cu cineva! Și memorizați, să vă mențineți în formă este, evident, un mare avantaj pentru starea noastră generală de sănătate.

cuplu-sport

Nu fi leneș(ă)!

În zilele noastre, lumea pare să fie un pic mai leneșă, crezând că e de ajuns doar să te înregistrezi într-o aplicație sau un site și fericirea va veni imediat de pe ecranul laptop-ului. Greșit. Piaţa întâlnirilor amoroase este mai competitivă decât oricând și, prin urmare, trebuie să te impui la 200 de procente, ca să faceți succese în acest domeniu.

Dacă nu-ți place, mergi înainte

Niciodată nu continua relația, doar de dragul relației, atunci când știi că e timpul să te miști înainte. Energia este primordială, pentru că a găsi pe el/ea poate fi destul de obositor atât mental cât și fizic, mai ales atunci când după o zi lungă la birou unicul lucru pe care ți-l dorești este să ajungi acasă! Am avut clienți care au fost la peste 20 de întâlniri înainte să-și găsească perechea, iar acum ei sunt fericit și căsătoriți. Așa că efortul în cele din urmă merită.

cuplu-dragoste

Nu te teme de ce părere despre tine va avea cel/cea cu care te întâlnești

În timpul unei întâlniri, încercăm să intuim ce părere are cealaltă persoană despre tine. Dar important este să ținem minte că și acea persoană se află în aceeași situație cu tine, prin urmare nu trebui să ai griji inutile în timpul întâlnirilor. În mare parte, lucrurile de care avem temeri, nu sunt altceva decât produsul conștiinței noastre pe care cei din jur nici nu le bagă în seamă. Concentrați-vă toată energia în gânduri pozitive și nu negative.

Nu-ți schimba comportamentul la întâlnire

Nu mai gândi la ceea ce părere are cealaltă persoană despre tine. Relaxează-te și concentrează-ți energia pe gânduri pozitive. Relația cu o altă persoană nu poate fi forțată, mai ales atunci când sentimentul nu este reciproc. Nu încerca să te prefaci în altcineva doar pentru a-i plăcea. Fii tu însuți și lasă natura să-ți găsească persoana potrivită!

Întâlnirile ulterioare sunt la fel de importante ca și prima

La prima întâlnire fii conștient(ă) dacă cel/cea cu care te întâlnești este deschisă să continue relația sau încearcă să o termine. Dacă simți că dorește să vorbească – vorbiți! Atracția fizică în acest caz sunt secundare. Dacă după o primă întâlnire dorești un pic mai mult, dar nu ești încrezut(ă) ce anume, atunci acceptă a doua întâlnire cât mai rapid posibil, s-ar putea că e dragostea vieții tale!

Acceptă pe cineva din anturajul tău să joace rolul de Cupidon

Spune tuturor că ești singur(ă) și gata de o relație! De fapt, oamenilor le place să se joace rolul de Cupidon. Chiar și o postare ironică pe Facebook sau Twitter despre dorința ta în această noapte să-ți găsești jumătatea poate declanșa o propunere destul de interesantă, prin intermediul unui prieten la care nici nu te-ai gândit vreodată. Fă o glumă, dar fii autentic(ă) în subtext. Ești singur(ă) și preferi să nu fii, așa că n-o ascunde!

Găsește-ți un hobby

Întâlnește oameni noi aderând la un grup cu interese similare, sau a găsește ceva ce te interesează, cum ar fi gătitul și rezervă-ți un loc în clasa de gătit. Dacă nu-ți place nimic altceva decât să te uiți la televizor, sau în fiecare seară de vineri să mergi la un bar cu prietenii, alege la întâmplare trei persoane cu același interes și încearcă, poate-ți va plăcea de cineva dintre ei/ele! Știu că sună un pic descurajator, dar nu ai nimic de pierdut.

cuplu-activitate

Mai întâi iubește-te pe tine și apoi pe ceilalți

Atunci când găsești pe cineva care începe să se gândească la viitor în locul tău și nu-ți place, atunci mergi înainte. Dacă încrederea este o problemă, încearcă să te iubești pe tine un pic mai mult decât pe altcineva. Comunicarea non-verbală este cel mai puternic dintre toate simțurile noastre sexuale și oricine care ruinează încrederea poate pune punctul oricărei relații.

Nu planifica viitorul

La nivelul subconștient ne imaginăm mereu cum trebuie să fie un potențial partener de viață, dar avem nevoie de mult mai mult conștient ca să luăm decizia de a ne uni destinele cu viitorul partener de viață. Problema este că majoritatea dintre noi continuăm să ne gândim la viitor, chiar și atunci când suntem într-o relație care pare să fie una fericită. Aceasta este o eroare fatală, pentru că de fapt ceea ce trebuie să facem este exact asta – să nu ne mai gândim: Este oare această relație așa cum o vreau să fie peste zece ani? Să fii conștient cu tine însuți și să fii suficient de curajos/oasă pentru a acționa este cea mai bună decizie în asigurarea vieții fericite pe viitor.

Și, în sfârșit…
Rutina generează plictiseala, un pic de diversitate este un lucru bun, atât pentru inimă și suflet, cât și pentru relația ta. Viața, dragostea și umorul sunt trei cele mai favorite cuvinte din lume și să le conectezi la maxim în egală măsură este cheia succesului final.

Distribuie articolul: