Pentru că de curând a demarat „New York Fashion Week”, eveniment care nu a propus foarte mari schimbări în materie de tendințe, a venit timpul să vă prezentăm zece nuanțe care vor fi la mare căutare în sezonul toamnă/iarnă 2014-2015.

A demarat sezonul colecțiilor de haine noi în toate magazinele, moment în care puteți observa că toamna asta, se vor purta niște culori mai atipice și mai viclene, după cum a menționat și Leatrice Eiseman, director executiv al „Pantone Color Institute”.

Dacă ești în căutare de noi seturi de haine, accesorii sau încălțăminte prin care să te faci remarcată și să te pregătești cu stil de sezonul mai răcoros, îți prezentăm cele mai populare nuanțe cromatice recomandate cu atâta insistență de stiliști.

1. Sangria. Este o nuanță de roșu exotic, care evocă un sentiment de mister, aventură și aventură. Își trage denumirea de la o băutură preparată din vin roșu și suc de portocale. Poți asorta această culoare cu accesorii oranj sau de culori neutre și pastelate.

2. Aurora Red. Este o culoare îndrăzneață și energizantă, care te va umple de emoție și va atrage toată atenția celor din jur.

3. Mauve Mist. Nuanța este fină și împrumutată din era Art Deco, care emana feminitate și spiritualitate. 

4. Radiant Orchid. A fost desemnată, la începutul anului drept cea mai importantă nuanță cromatică a anului. Este o culoare fină și foarte inspirată.

5. Cypress. Este o nuanță de verde puternic și maiestuoas, la fel cum reiese și din denumirea acesteia.

6. Bright Cobalt. Unește toate nuanțele de albastru într-o simfonie foarte frumoasă.

7. Royal Blue. Este o nuanță foarte complexă și bogată, tocmai din acest motiv este alegerea oamenilor mai speciali. Prezintă o nuanță înfrățită cu Bright Cobalt.

8. Aluminium. O nuanță futuristă, dar neutră. Asta înseamnă că poate fi combinată cu restul nuanțelor cromatice enumerate în acest top.

9. Cognac. Este o nuanță rafinată de maro, atât de tipică pentru sezonul de toamnă. Se potrivește foarte bine în special pentru ținutele de seară.

10. Misted Yellow. O culoare foarte optimistă, care se combină perfect cu nuanța Cognac

Foto: http://ko-te.com

Distribuie articolul: